fbpx

Ik wil graag meer vrouwen helpen

RKF2018-9387

Op 10 augustus 2016 ben ik mijn eigen bedrijf “fitcamp Den Oever” gestart met als reden dat ik graag voor mezelf wou beginnen. Het leek mij leukom mijn eigen lessen in elkaar te zetten en de mensen in Den Oever op een laagdrempelige manier in beweging te brengen.

Het geeft mij een ontzettend voldaan gevoel als ik iemand kan helpen om zich weer lekker en zelfverzekerd in zijn-haar lichaam te laten voelen

Mijn bedrijf breidde zich naast de bootcamp uit naar programma’s waarbij we ons klaar stoomde voor verschillende obstakel runs, personal training en online programma’s om af te vallen.

Maar na 3 jaar lang hetzelfde wilde ik door groeien, en meer mensen helpen om zich weer lekkerder in zijn-haar vel te laten voelen en zijn-haar doelen te bereiken.

Want ik heb nog zoveel meer kennis die ik graag wil delen.

Ik zie namelijk veel vrouwen worstelen met overgewicht, het beeld wat ze hebben van zichzelf en daarbij de balans totaal kwijt waren tussen voeding, training, rust en het sociale leven.

Door alle informatie, verschillende (crash) diëten met ingewikkelde concepten die je tegenwoordig op het internet vind, wordt het ook niet echt makkelijker gemaakt.

  • Want wat is nu wel goed, en wat niet?
  • Hoe vaak moet je nu trainen en welke manier is het beste?
  • Hoe lang moet je rust houden tussen je trainingsdagen?
  • Wat kun je het beste eten en in welke verhouding?
  • Wat is gezond en wat niet?
  • Moet ik koolhydraat arm of verarm gaan eten?
  • En hoe hou je een nieuwe levensstijl vol?

In mijn nieuwe online en personal training traject geef ik meer duidelijkheid aan al deze bovenstaande vragen en breng ik al deze informatie in één pakket van 16 weken zodat je stapsgewijs naar je doel toe kan werken.

In deze 16 weken ben ik jou persoonlijke coach. Ik ga je niet alleen op weg helpen om een gebalanceerd voedings- training patroon te krijgen maar ook deze de rest van je leven vol te blijven houden. 

Het kan allemaal gewoon veel makkelijker en duidelijker.

Iedereen verdiend het namelijk om de rest van zijn-haar leven zich goed en blij te voelen in zijn eigen lichaam!
Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, je moet alleen even weten wat je moet doen en hoe je jezelf kan motiveren om door te zetten op momenten dat het even iets minder gaat.

In januari 2020 maakte ik dus de beslissing om alle kennis die ik in de afgelopen jaren tijdens mijn opleiding heb opgedaan in één programma te stoppen. Dit programma is zo uitgebreid en leerzaam dat je nooit meer een ander programma hoeft te volgen. Ik ga jou namelijk alles over voeding en training leren wat ik zelf in de afgelopen 12 jaar heb geleerd tijdens al mijn opleidingen en praktijk ervaringen.

Het is mijn missie van om mannen en vrouwen te helpen om een gezond gewicht te bereiken zonder allerlei restricties.

Ik wilde een programma wat precies past bij mijn visie en ik maakte er mijn missie van om mannen-vrouwen te helpen om een gezond gewicht te bereiken zonder poespas en allerlei restricties.

Samen met mijn businesscoach heb ik mijn bedrijf weer helemaal vanaf het begin af aan opgebouwd en opgezet.

De naam Fitcamp Den Oever dekte daarmee ook niet meer de hele lading.Ik koos voor Strong Lifestyle omdat dit niet is gebonden aan de plaats Den Oever maar er voor iedereen is, ook buiten Den Oever.

Daarbij betekend de nieuwe naam “Strong lifestyle” een krachtige levensstijl, zowel mentaal als fysiek, en dat is precies waar ik voor sta.

Want een sterk lichaam start met een sterke mind!

Ben je geïnteresseerd in één van mijn programma’s dan kun je je aanmelden voor via de onderstaande link:

 

Afvallen zonder streng te lijnen (online)

Personal training

Share this post

Wachtlijst Masterclass

Je bent succesvol ingeschreven voor de wachtlijst van de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten“. 

Als de mail niet in je inbox is beland, check dan ook even je spam :)

Wachtlijst Masterclass

Leuk dat je je wilt inschrijven voor de wachtlijst van de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten“. Via deze weg hou ik jou op de hoogte, en ontvang je voordat de deuren officieel open gaan een toffe actie !