fbpx

- Alles in één personal trainer -

Wordt blijvend fitter, sterker en strakker!

Voor vrouwen die weinig tijd hebben en op een duurzame en makkelijke manier gewicht willen verliezen zonder streng te lijnen.

5 daagse gratis online training
om af te vallen zonder streng te lijnen.

Probeer een gratis proefles

Wil je eerst even kijken of bootcamp wel iets voor jou is?

Druk dan op de knop om een gratis les in te boeken.

Stroom in op jouw niveau
De trainingen vinden plaats in en rondom Den oever in de frisse buitenlucht en zijn geschikt voor alle leeftijden. 
Met de “bootcamp” en “bootcamp cardio” wordt er meer gefocust op kracht, uithoudingsvermogen en snelheid en met de “low impact en “power bootcamp” wordt er voornamelijk gefocust op de kracht en coördinatie.
 
Op deze manier is de bootcamp training voor iedereen toegankelijk en kan je instromen op jouw eigen niveau.
 
Wil je en keer meedoen? Druk dan op de bovenstaande knop.
De eerste les is altijd GRATIS.

Tarieven

Abonnement

Bootcamp 1 keer per week
21,- per maand
  • Minimale afname van 3 maanden
  • Stopt automatisch na 3 maanden
  • Bruikbaar voor alle trainingen

Abonnement

bootcamp onbeperkt
32,- per maand
  • Minimale afname van 3 maanden
  • stopt automatisch na 3 maanden
  • Bruikbaar voor alle trainingen
Meest gekozen

Strippenkaart

10 rittenkaart
59,- 1 keer
  • 5 maanden geldig
  • Bruikbaar voor alle trainingen
Popular

Strippenkaart

20 rittenkaart
108,- 1 keer
  • 7 maanden geldig
  • Bruikbaar voor alle trainingen
Popular

Deze mensen waren jou voor...

5/5
Marjolein
Marjolein
Read More
Ik heb mee gedaan met het Super fit plan omdat ik wat wilde afvallen en wat meer over voeding wilde weten. Ik bootcampte al twee keer per week bij Selina en toen kwam deze optie. Ik vind het een leuk programma waarin je verschillende dingen over voeding leert en daar ook tips en advies over krijgt. Ook kun je door de testen aan het begin en aan het eind van het pogramma goed je vooruitgang zien. Daarnaast zijn de bootcamplessen erg afwisselend, in de bijna 3 jaar dat ik nu bootcamp volg is nog geen één les hetzelfde geweest. Wat het me geleerd heeft, ik ben me nu bewuster van wat ik eet. En ik heb mijn doel bereikt, bijna 5 kg afgevallen, vetpercentage omlaag en spiermassa gestegen. Ik zou het andere mensen zeker aanraden. Ondanks dat ik twee keer in de week sportte lukte het me niet om mijn streefgewicht te bereiken, maar dankzij dit programma is het me wel gelukt. Door meer eiwitten te eten en bewuster te zijn van wat je in je mond stopt. Hierbij is de voedingapp die Selina gebruikt een heel goed hulpmiddel.
Jessica
Jessica
Read More
Ik heb het Online Coaching programma voor 4 maanden lang. Ik kreeg het niet voor elkaar om af te vallen en wou mijn laatste zwangerschap kilo's eraf. Daarnaast wou ik eigenlijk weer op mijn gewicht komen wat ik woog voordat ik kinderen kreeg. Dit werd een doel van 10 kilo, waarbij ik 8 kilo ben afgevallen in 4 maanden tijd. Ik ben 8 kilo afgevallen, maar ik ben ook veel bewuster geworden van wat ik eet en hoeveel ik beweeg. Ik voel mij een stuk fitter en zit beter in mijn vel.
Armanda
Armanda
Read More
Ik heb het personal training 3 maanden & bootcamp lessen gevolgd. Met als doel, beter en energieker in mijn lijf te komen. En als einddoel 10 kilometer hardlopen en vijf kilo lichter qua gewicht. Na een “acuut stress syndroom” voelde ik mij niet fit, moe en depressief. Sport maakte mij altijd vrolijk, dus contact gezocht met Selina of zij mij kon helpen. Doel was weer 10 kilometer kunnen hardlopen, sterker te worden. Weer in mijn eigen kracht te komen. Vijf kilo afgevallen en dat koste niet veel moeite. Dankzij de app waar je jou voeding op invult. Ik zeg met nadruk mijn doel was, want gisteren heb ik de groet van Schoorl gelopen 10 kilometer door de duinen een fantastische loop! Dankzij Selina haar trainingen en “pep” talk was dit gewoon weer mogelijk. Zij zal mij zeker 2x per week terug zien in de bootcamp lessen
Karin
Karin@karin van Hoesel
Read More
Selina, je bent een topper! Niet alleen omdat je goed voorbereide lessen bedenkt die constant anders zijn en nooit vervelen. Maar vooral omdat je zonder druk uit te oefenen de beste prestaties bij mensen naar boven haalt... Dat krijgen niet veel mensen al ruim 2 jaar voor elkaar, petje af voor Fitcamp dat nu Strong lifestyle heet!
Previous
Next

Contact

0650642164

Email Selina@stronglifestyle.nl

Strong lifestyle

Hoge poel 26

1779 EM Den Oever

KVK nummer: 66625629

 

Telefoon: 06 50 64 21 64

Selina@stronglifestyle.nl