fbpx

Binnen 4 maanden van een futloos, zwak en slap lijf naar een energierijk, zelfverzekerd en sterk lichaam.. Klinkt als een droom toch? En deze werkelijkheid kan voor jou waar worden…

Tijdens de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten” leer je binnen 4 maanden alles over voeding, hormonen, stress, herstel, motivatie, sporten, de werking van jouw lichaam en hoe je een gebalanceerde levensstijl toepast voor de rest van jouw leven. Na de 4 maanden blijf ik jouw coach zodat we voorkomen dat je weer terug valt in je oude patronen.

Met dit programma haal je gegarandeerd resultaat, zal je energierijker in het leven staan, voel je je fitter en sterker dan ooit en raak je overtollige kilo’s kwijt, waardoor je je weer zelfverzekerd voelt en gaat stralen van buiten. 

De zoveelste poging...

Maandag ochtend, de zoveelste poging om te starten met een “gezonder” leven, want je zit niet lekker in je vel, de energie overdag is ver te zoeken en daardoor voel je je slap en futloos. Maar nu ga je er echt voor, geen smoesjes en excuses meer! Vol goede moed start je met beter eten, minder snacken en elke dag even bewegen.

De eerste 2 weken gaan voor je gevoel goed, en je checkt dit op de weegschaal, maar die zegt wat anders… De moed zakt je in de schoenen, en je stelt jezelf de vraag; Doe ik het wel goed? Ik eet toch gezond en beweeg genoeg? Waarom val ik dan niet af?

Je had jezelf beloofd om niet te stoppen, dus ploeter je nog eens 2 weken door, en het resultaat is weer minimaal. Je denkt “wat heeft het eigenlijk ook voor zin”. Al die moeite levert geen resultaat op, dan kan ik net zo goed die zak chips vanavond open trekken”.

Je geeft jezelf over en gooit alle voornemens over boord, omdat het voor je gevoel toch niet lukt.  Hierdoor raak je de motivatie en focus kwijt en is het moeilijk om te draad weer op te pakken.

Dat frustreert

Je doet er alles aan om je weer fitter, energieker en gezonder te voelen, maar al het harde werken werpt zijn vruchten niet echt af. Je eet gezond, sport regelmatig maar het lijkt niet echt te helpen. 

Je bent hier zeker niet de enige in, ik hoor het  vaak bij mijn klanten. Ze starten met gezonder eten en meer bewegen maar hebben eigenlijk geen helder en duidelijk doel, ze doen het op eigen houtje waardoor ze constant op zich zelf zijn aangewezen als de motivatie even wat minder is.

Wat je nodig hebt is iemand die je de wegwijst, je aan de hand meeneemt en een stok achter de deur is. 

En daar kan ik jou mee helpen.

Ik wil dat jij de beste, krachtigste en fitste versie van jezelf wordt, zodat je weer kan bruisen van de energie, zelfverzekerd voelt en de regie over je eigen gezondheid weer in handen krijgt.

Je bent het waard om je mooiste leven te leven!

Energie, een sterk lichaam en een top conditie...

Dit ligt allemaal voor jou binnen hand bereik je moet alleen wel bereid zijn om er iets voor te doen. En zoals je misschien al weet is het niet altijd even makkelijk. Er ligt constant verleiding op de loer door middel van feestjes, verjaardagen, etentjes en chips in de voorraadkast (die je partner heeft gekocht).

Waar het mee begint is een duidelijk plan , een sterke mindset en gedragsverandering. Dat klinkt heel simpel, maar dat is het niet. Ons oerbrein houdt namelijk niet van verandering. Het houd ons graag op de plek waar we zijn ook al maakt dat ons ongelukkig, raar he?! Je oerbrein is er namelijk op gemaakt om je veilig te houden en gevaar te beperken. Als jij dus iets nieuws gaat doen, zoals je levensstijl veranderen, dan komt je oerbrein in protest. Je zal dingen denken zoals:

Herkenbaar?

Maak de keuze voor jezelf om je energiek, sterk en zelfverzekerd te voelen, maar weet dat je daarvoor vaak uit de comfort zone moet komen.

Als je je levensstijl wilt veranderen moet je meer bewegen, minder alcohol drinken, suikers eten, oud gedrag doorbreken en actie ondernemen.

Zet je jezelf en je eigen gezondheid op nummer 1!

En daar wil ik je graag mee helpen!

Gedurende 4 maanden ga je samen met mij en gelijkgestemde aan de slag om stapsgewijs jouw levensstijl te veranderen, zodat je je weer fit, energiek en zelfverzekerd gaat voelen en weer gaat stralen van buiten.

Aan de hand van 4 modules ga ik al mijn kennis met jou delen, en maken we een samen een helder en duidelijk plan  waar je de komende 12 maanden mee aan de slag gaat. Na 4 maanden intensieve begeleiding, blijf ik nog steeds jouw coach, omdat ik weet dat de meeste mensen binnen een jaar weer terug vallen in hun oude gewoontes en weer van voor af aan moeten beginnen. 

En dit gaan we als volgt doen...

Strategie

Module 1

In de eerste fase richten we ons op het stellen van haalbare en realistische doelen.

Aan de hand van een veranderplan maken we een stappenplan om naar het eind resultaat toe te werken.

Module 2

Tijdens module 2 gaan we ons meer focussen op de werking van het brein, disciplines, focus, stress, slaappatroon, oude gewoontes, geloof en overtuigingen.

Al deze gewoontes brengen we in kaart en stap voor stap gaan we die omzetten in nieuwe gedrag, zodat ze in lijn zijn met jouw doelen.

Module 3

In module 3 leer ik jou alles over wat je moet weten over koolhydraten, eiwitten, vetten, alcohol, suppletie, vitamines en mineralen.

Daarnaast duiken we dieper in op hormoonhuishouding, suikerverslaving en hoe je het beste kunt eten voor een gezonder lichaam.

Module 4

In de laatste module vertel ik hoe je het beste kan trainen voor een sterk, strak en fit lichaam.

Welke sporten het beste resultaat opleveren en hoe je moet periodiseren, zodat je blessures voorkomt.

Dit krijg je...

Extra informatie

1. Drie live events

 • We trappen de masterclass af met drie live events, waarin ik module 1, 2, 3 en 4 uitleg.

De events vinden in de eerste 3 weken van de Masterclass plaats, zodat je met alle kennis die je moet hebben kan starten aan jouw live changing traject.

De events zijn op de volgende dagen:

 • Dinsdag 21 maart  19.00 uur Module 1 en 2
 • Dinsdag 28 maart  19.00 uur Module 3 
 • Dinsdag 4 april  19.00 uur Module 4

Alle live events vinden plaats bij DeGrootrecreatie

Gemeenelandsweg 50, 1777 NN Hippolytushoef

2. Werkboek

In het werkboek kan je in het kort de informatie van module 1, 2, 3 en 4 terug lezen. 

Daarnaast gebruik je het werkboek om het veranderplan te schrijven en andere opdrachten te maken, zodat je stapsgewijs aan de slag kan.

3. Voedingsapp

De voedingsapp Myfitnesspall gebruik je om je eigen voeding bij te houden. 

Op deze manier krijg je inzicht in je dagelijkse behoefte en de verdeling tussen koolhydraten, eiwitten en vetten.

Je leert heel veel over producten en deze kennis neem je mee voor de rest van je leven.

4. Special days

De speciale dagen bestaan uit:

 • Supermarkt safari | zaterdag 22 april 10.30 uur
 • Kookworkshop | Wordt nog bekend
 • Sportclinic | zaterdag 20 mei 10.00 uur
 • Afsluiting | dinsdag 11 juli 19.00 uur

Tijdens de supermarkt safari gaan we samen een rondje doen door de supermarkt. Daar leer je hoe je etiketten moet lezen en waar je op moet letten bij het kopen van boodschappen in de supermarkt.

Tijdens de kookworkshop ga ik in samenwerking met KokenmetLoor tips en tricks geven over hoe je “gezond” eten kan bereiden.

De sportdag is een uitje met z’n alle, wat deze dag precies inhoudt blijft nog een verassing.

Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we de 4 maanden met intensieve begeleiding af.

Na de masterclass houd je een jaar lang toegang tot de online community. Ik blijf jouw coach en daarnaast krijg je 1 keer per maand een 1 op 1 call samen met mij.

 De meeste mensen vallen binnen een jaar na voeding traject weer terug in hun oude patronen, en dat wil ik voorkomen.

5. Na traject

Na de 4 maanden met intensieve begeleiding kan je gebruik maken van het na traject, waarbij ik jouw coach en stok achter de deur blijf.

Op deze manier zorg je ervoor dat je niet terug valt in oude patronen en het resultaat wat je behaalt hebt ook behoud.

Hierbij krijg je een maandelijkse 1 op 1 call samen met mij gedurende 8 maanden.

De kosten voor het na traject zijn € 20,- p.m. 

 

5. Bonussen

Als je je aanmeld krijg je een aantal leuke bonussen cadeau:

 • Goodiebag (t.w.v. € 15,-)
 • Online E-kookboek  inclusief voorbeeld eetschema’s en bijbehorende boodschappenlijstjes (t.w.v. € 21,-)
 • Een jaar lang toegang tot de online community (t.w.v. € 120,-)

Masterclass

Gezond van binnen en stralen van buiten
110,- Per maand | 4 maanden
 • 4 maanden traject
 • 3 live events
 • Special days
 • Online Q&A met Selina
 • Werkboek
 • Trainingsschema's
 • Maandelijks sport uitje (4 keer)
 • Voedingsapp
 • Bonussen

Zij volgden eerder een traject...

Contact

Strong lifestyle

Hoge poel 26

1779 EM Den Oever

KVK nummer: 66625629

 

Telefoon: 06 50 64 21 64

Selina@stronglifestyle.nl

 

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Elementor

Ik ga zo snel mogelijk voor je aan de slag

Je aanvraag voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek is binnen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Wachtlijst Masterclass

Je bent succesvol ingeschreven voor de wachtlijst van de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten“. 

Als de mail niet in je inbox is beland, check dan ook even je spam :)

Wachtlijst Masterclass

Leuk dat je je wilt inschrijven voor de wachtlijst van de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten“. Via deze weg hou ik jou op de hoogte, en ontvang je voordat de deuren officieel open gaan een toffe actie !