fbpx

- Selina Commandeur -

Do what is easy and your life will be hard.  

Do what is hard and your life will become easy

Selina Commandeur...

Al vanaf jongs af aan ben ik een enorme sport fanaat en heb daarom ook meerdere sporten beoefend met als favoriet voetbal. 

Op jonge leeftijd kwam ik bij de KNVB terecht en heb daar voor een aantal jaar op hoog niveau gevoetbald. 

Door mijn passie voor sport  en mijn interesse voor het menselijk lichaam ben ik de opleiding sport en bewegings coordinator gaan volgen en heb ik die met succes afgerond. 

Ik wist destijds al dat ik het ontzettend leuk vind om mensen te trainen en te motiveren om net even dat stapje verder te gaan waardoor mijn klanten het maximale uit zich zelf halen. Vanaf mijn 17de ben ik werkzaam in de fitness en ik heb ondertussen al ontzettend veel vrouwen en mannen geholpen om fitter, sterker en strakker te worden.

Ik heb gemerkt dat in het begin van een afslank traject iedereen ontzettend gemotiveerd is maar na een enkele tijd ebt de motivatie weg en vallen ze uiteindelijk weer terug in hun oude patronen. 

Ik zie voornamelijk veel vrouwen strugglen om hun doelen te behalen omdat ze vaak  hun leven met 180 graden omgooien en een alles of niets instelling creëren waarbij wordt gedacht dat je nooit meer iets lekker mag eten of drinken en 5 keer per week in de sportschool moet staan om er geweldig uit te kunnen zien. Ze vallen in een korte tijd ontzettend veel af maar hebben vervolgens moeite om hun streefgewicht vast te houden waardoor ze weer terug vallen in hun oude gewoontes en weer van voor af aan moeten beginnen.

Ik heb er mijn missie van gemaakt om vrouwen die de balans kwijt zijn tussen trainen, voeding, rust en ontspanning te helpen om die weer op orde te krijgen en op een duurzame en makkelijk vol te houden manier gewicht kunnen verliezen zodat je afentoe nog gewoon kan blijven genieten van een wijntje en een bitterbal.

Om deze missie te volbrengen ben ik mij gaan specialiseren met de volgende opleidingen

  • FItvak A
  • Fitvak B
  • Kettlebel instructor
  • Sportpsychologie
  • Voedingsdeskunidge
  • Healthcoach/leefstijlcoach
  • Sport medisch fitness trainer onderste en bovenste extremiteiten

Contact

0650642164

Email selina@stronglifestyle.nl

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Elementor