fbpx

Selina Commandeur...

Mijn naam is Selina, geboren in 1993 en al vanaf jongs af aan een enorme sportfanaat.

Vroeger was ik altijd aan het voetballen met (oudere) jongens, schaatsen, turnen, dansen en zaalvoetballen.

Het leren van de verschillende sporten ging mij makkelijk af, maar mijn grootste passie lag bij voetbal. Toen ik 12 jaar was ik gevraagd om bij de KNVB te voetballen. Eerst bij een regionaal team en op latere leeftijd bij West 1, en daarmee ben ik meerdere keren Nederlands kampioen geweest. Na 4 jaar scheurde ik mijn enkel banden af en kon ik mijn voetbal carrière bij de KNVB gedag zeggen.

Deze wereld is hard, voor jou tien andere…

Na de KNVB ben ik nog gevraagd om bij AZ of Fortuna Wormerbeer te voetballen, maar ik zag het zelf niet zo zitten om 3 keer per week met de bus naar Wormerveer of Alkmaar te gaan. Ik had toen nog geen rijbewijs, dus ging ik na mijn blessure weer voetballen bij de club, S.V. Marken. Op latere leeftijd scheurde ik helaas mijn kruisband en daarmee heb ik mijn voetbal carrière definitief vaarwel moeten zeggen.

Mijn passie voor sporten was er nog steeds, dus was de stap naar een sport opleiding logisch. Na het behalen van mijn diploma ging ik in de fitness aan de slag. Ik vond het heel erg leuk om mensen te helpen om weer fit, sterk en gezond te worden.

Maar ik kwam er al snel achter dat de motivatie bij de meeste mensen kort duurde en daardoor weer terug vielen in hun oude patronen. 

Hier moest ik wat mee…

Om de mensen nog beter te helpen ben ik de opleiding tot voedingsdeskundige, Healthcoach en paramedisch fitness trainer gaan volgen. Deze kennis heb ik verwikkeld in mijn Masterclass, online en personal training trajecten zodat ik een compleet pakket aan kon bieden, waarbij sporten, voeding en gedragsverandering centraal staan.

Het draait uiteindelijk allemaal om balans. 80% van de de tijd gezond eten en doen wat goed is voor je lichaam en 20% van de tijd even los laten en genieten van andere dingen.

Deze 80-20 regel leef ik inmiddels al een paar jaar (ik hou namelijk ook heel erg van een feestje).

Het doel is niet perse een sixpack, maar je weer fit, energierijk, zelfverzekerd en sterk voelen, waardoor je weer gezond bent/blijft van binnen en gaat stralen van buiten.

Om deze missie te volbrengen ben ik mij gaan specialiseren met de volgende opleidingen

  • FItvak A
  • Fitvak B
  • Kettlebel instructor
  • Sportpsychologie
  • Voedingsdeskunidge
  • Healthcoach/leefstijlcoach
  • Paramedisch fitness trainer onderste en bovenste extremiteiten
  • In opleiding tot OERsterk coach

Contact

0650642164

Email selina@stronglifestyle.nl

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Elementor

Wachtlijst Masterclass

Je bent succesvol ingeschreven voor de wachtlijst van de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten“. 

Als de mail niet in je inbox is beland, check dan ook even je spam :)

Wachtlijst Masterclass

Leuk dat je je wilt inschrijven voor de wachtlijst van de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten“. Via deze weg hou ik jou op de hoogte, en ontvang je voordat de deuren officieel open gaan een toffe actie !