fbpx

Selina Commandeur...

Mijn naam is Selina, geboren in 1993 en al vanaf jongs af aan een enorme sportfanaat.

Vroeger was ik altijd aan het voetballen met (oudere) jongens, schaatsen, turnen, dansen en zaalvoetballen.

Het leren van de verschillende sporten ging mij makkelijk af, maar mijn grootste passie lag bij voetbal. Toen ik 12 jaar was ik gevraagd om bij de KNVB te voetballen. Eerst bij een regionaal team en op latere leeftijd bij West 1, en daarmee ben ik meerdere keren Nederlands kampioen geweest. Na 4 jaar scheurde ik mijn enkel banden af en kon ik mijn voetbal carrière bij de KNVB gedag zeggen.

Uiteraard bleef ik voetballen bij mijn eigen club, S.V. Marken. Op latere leeftijd scheurde ik helaas mijn kruisband en daarmee heb ik mijn voetbal carrière definitief vaarwel moeten zeggen.

Ik heb altijd een enorme passie gehad voor sport, voeding en de psychologie erachter, dus ging ik na de middelbare school naar de sportopleiding. Na het behalen van mijn diploma ging ik in de fitness aan de slag. Ik vond het heel erg leuk om mensen te helpen om weer fit, sterk en gezond te worden.

Maar ik kwam er al snel achter dat de motivatie bij de meeste mensen kort duurde en daardoor weer terug vielen in hun oude patronen. 

Hier moest ik wat mee…

Om de mensen nog beter te helpen ben ik de opleiding tot voedingsdeskundige, Healthcoach en paramedisch fitness trainer gaan volgen. Deze kennis heb ik verwikkeld in mijn programma’s en personal training trajecten zodat ik een compleet pakket aan kon bieden, waarbij sporten, voeding en gedragsverandering centraal staan.

Het draait uiteindelijk allemaal om balans. 80% van de de tijd gezond eten en doen wat goed is voor je lichaam en 20% van de tijd even los laten en genieten van andere dingen.

Deze 80-20 regel leef ik inmiddels al een paar jaar (ik hou namelijk ook heel erg van een feestje).

Het doel is niet perse een sixpack, maar je weer fit, energierijk, zelfverzekerd en sterk voelen, waardoor je weer gezond bent/blijft van binnen en gaat stralen van buiten.

Om deze missie te volbrengen ben ik mij gaan specialiseren met de volgende opleidingen

  • FItvak A
  • Fitvak B
  • Kettlebel instructor
  • Sportpsychologie
  • Voedingsdeskunidge
  • Healthcoach/leefstijlcoach
  • Paramedisch fitness trainer onderste en bovenste extremiteiten
  • OERsterk coach

Contact

0650642164

Email selina@stronglifestyle.nl

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Elementor

Ik ga zo snel mogelijk voor je aan de slag

Je aanvraag voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek is binnen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Personal trainer en voedingscoach

Wachtlijst Masterclass

Je bent succesvol ingeschreven voor de wachtlijst van de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten“. 

Als de mail niet in je inbox is beland, check dan ook even je spam :)

Wachtlijst Masterclass

Leuk dat je je wilt inschrijven voor de wachtlijst van de Masterclass “gezond van binnen en stralen van buiten“. Via deze weg hou ik jou op de hoogte, en ontvang je voordat de deuren officieel open gaan een toffe actie !